(ВІДЕО) В Одеській області прикордонники викрили місце накопичення 240 літрів горілчаних напоїв та 3,5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
26 лютого 2017 08:14

На Одещині спільною міжвідомчою групою із залученням мобільної прикордонної застави Подільського загону в рамках кримінального провадження було викрито місце накопичення спирту та тютюнових виробів.

Учора на Одещині спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Південного регіонального управління Держприкордонслужби, ГВ БКОЗ УСБ України в Одеській області та представників Білгород-Дністровської ОДПІ ДФС України в Одеській області із залученням мобільної прикордонної застави Подільського загону в рамках кримінального провадження було викрито місце накопичення спирту та тютюнових виробів.

Інформацію про накопичення підакцизних товарів завчасно отримали оперативники прикордонного відомства проводячи заходи з протидії незаконному переміщенню через державний кордон товарів. Прикордонники встановили, що вони накопичуються в одному з приватних помешкань Одеської області.

У зв’язку з цим було направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 204 КК України, а дані були долучені до кримінального провадження, облікованого в ЄРДР.

Після отримання ухвали суду міжвідомча група провела обшук приватного помешкання та виявила 240 літрів незаконно виготовлених горілчаних напоїв орієнтовною вартістю 24 тисячі гривень, а також 3550 пачок сигарет різних марок на суму більше 100 тисяч гривень.

Виявлені цигарки та горілчані напої вилучені. Триває подальша перевірка.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси