(ВІДЕО) В Чехію через пункт пропуску «Ужгород» слідував вантаж набитий великою кількістю сигарет

НАЗАД
23 липня 2016 14:42

Сьогодні в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці завадили спробі незаконного перевезення через державний кордон великої кількості сигарет. Тютюнові вироби контрабандисти заховали серед вантажу пиломатеріал

Сьогодні в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці завадили спробі незаконного перевезення через державний кордон великої кількості сигарет. Тютюнові вироби контрабандисти заховали серед вантажу пиломатеріалів.

Вантажний автомобіль «DAF», в якому й знайшли сховки, слідував на виїзд з України. За документами ним везли вантаж в Чеську республіку. У ході контролю та огляду транспортного засобу аналізуючи наявну інформацію у прикордонників виникли певні сумніви, що через кордон можуть переміщувати тютюнові вироби. До перевірки також залучили службову собаку, яка натренована на пошук курива. Тож після спрацювання чотирилапого помічника підозри посилилися. Саме тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу, у результаті якого серед вантажу пиломатеріалів були виявлені контрабандні сигарети білоруського виробництва без акцизних марок України. Вони знаходилися в спеціально виготовлених тайниках, а саме бокових частинах дерев’яних дощок.

Наразі триває перерахунок виявленого курива та зясовуються всі деталі правопорушення

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси