(ВІДЕО) У столичному аеропорту прикордонники провели флешмоб до дня боротьби з корупцією під гаслом «Я не беру. Скажи ні і ти»

НАЗАД
09 грудня 2017 13:01

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» провели флешмоб у підтримку Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» провели флешмоб у підтримку Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Варто зазначити, що протидія корупційним проявам була і залишається пріоритетною для Державної прикордонної служби України.  У відомстві ведеться постійна безповоротна боротьба спрямована на виявлення злочинних схем, викриття  не чистих на руку військовослужбовців та заходи з недопущення втягування прикордонників у протиправну діяльність.

Тож до Міжнародного дня боротьби з корупцією прикордонники в аеропорту «Бориспіль» провели флешмоб. У акції виявили бажання взяти участь військовослужбовці відібрані в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону».

Загалом 25 прикордонників вишикувались в слово «НІ», аби у такий спосіб продемонструвати своє категоричне ставлення до хабарів. Крім цього, кожен прикордонник тримав у руках картку саме з тими словами, які, на його думку, не повинні існувати у сучасній європейській державі.

Зазначимо, що від початку року прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» 45 разів пропонували неправомірні вигоди в еквіваленті на суму понад 140 тисяч гривень. А загалом на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби зафіксували понад 1 тисячу спроб підкупу. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси