(ВІДЕО) У пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники виявили боєприпаси та пристрої для відстрілу сигнальних ракет і газових набоїв

НАЗАД
05 червня 2017 13:52

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці попередили спробу незаконного переміщення через державний кордон України боєприпасів несмертельної дії та пристроїв для відстрілу сигнальних ракет і газових н

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці попередили спробу незаконного переміщення через державний кордон України боєприпасів несмертельної дії та пристроїв для відстрілу сигнальних ракет і газових набоїв.

Так, оглядаючи легковий автомобіль «КІА» російської реєстрації, на якому залишав Україну громадянин Росії, прикордонний наряд під заднім сидінням транспортного засобу виявив приховані від контролю близько 100 набоїв несмертельної дії калібру 5,45 мм, 2 димові шашки «БДШ», 2 шумові гранати «Заряд» та 8 сигнальних ракет.

В подальшому, ретельно оглянувши автомобіль, правоохоронці в одній із сумок чоловіка виявили пристрій для відстрілу сигнальних ракет, 4 сигнальні ракети, а також пристрій для відстрілу газових набоїв «Удар» з 5 набоями до нього.

Наразі виявлені предмети вилучені працівниками митниці встановленим порядком. На правопорушника складені відповідні адміністративні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси