(ВІДЕО) У «Сі Бриз-2017» вперше взяли участь усі три компоненти Держприкордонслужби: авіаційна, морська та сухопутна

НАЗАД
15 липня 2017 12:41

Учора, підрозділами країн-учасниць міжнародних навчань «Сі Бриз-2017» було відпрацьовано елемент десантування на острів Тендрівська коса.

Учора, підрозділами країн-учасниць міжнародних навчань «Сі Бриз-2017» було відпрацьовано елемент десантування на острів Тендрівська коса.

За легендою навчання, цей острів є непідконтрольною територією, на якій знаходяться склади зі зброєю та боєприпасами. Незаконні формування контрабандним шляхом доправляють їх до однієї з областей України. Завданням для усіх підрозділів – є здійснення висадки десанту та знищення мінометними розрахунками склади артилерійського озброєння.

Вперше в історії міжнародних навчань «Сі Бриз» були задіяні усі три компоненти Державної прикордонної служби України. Під час проведення навчальної операції, мінометна застава прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського загону у взаємодії із морськими піхотинцями здійснила десантування на острів.

Завдяки отриманим координатам, наданих прикордонною авіацією, бази озброєння були знищенні. Паралельно корабельно-катерний склад Держприкордонслужби та ВМС здійснював заходи по знищенню флоту противника у берегів острова. Всього до відпрацювання цього елементу навчань було задіяні близько 20 кораблів та катерів, 10 вертольотів та літак. 

Керівництвом навчань дана висока оцінка по злагодженим діям прикордонних підрозділів у взаємодії з іншими підрозділами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси