(ВІДЕО) У «Мар’їнці» прикордонники виявили товари, які наш співвітчизник перевозив з порушенням правил

НАЗАД
17 вересня 2016 08:13

Учора в контрольних пунктах «Зайцеве» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби запобігли спробам прихованого перевезення коштів та товарів до тимчасово непідконтрольної території, які переміщували з поруше

Учора в контрольних пунктах «Зайцеве» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби запобігли спробам прихованого перевезення коштів та товарів до тимчасово непідконтрольної території, які переміщували з порушенням правил.

Так, в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве», під час огляду автомобіля «Шкода», прикордонники виявили приховані кошти. Громадянин України намагався перевезти 45,5 тисяч гривень під килимком зі сторони водійського сидіння автомобіля.

Також, під час огляду автомобіля «Волга», який прямував через контрольний пункт «Мар’їнка» прикордонники виявили спортивне харчування, шейкери, газові лічильники та ковані вироби. 27-річний громадянин України намагався в багажному відділені автомобіля,  перевезти товари з порушенням правил переміщення вантажів через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування.  Сума виявлених товарів склала майже 90 тисяч гривень.

Наразі для подальшого прийняття правового рішення транспортні засоби, які у двох випадках прямували  до населеного пункту Донецьк, передано взаємодіючим підрозділам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси