(ВІДЕО) У Кураховому Мирон Маркевич зіграв у футбол у складі прикордонників проти команди МВС

НАЗАД
19 жовтня 2016 10:54

Нині з візитом в зоні АТО, аби підтримати бойовий дух прикордонників Краматорського загону та військових інших структур, які несуть службу на лінії розмежування, перебуває Голова Комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич. Зок

Нині з візитом в зоні АТО, аби підтримати бойовий дух прикордонників Краматорського загону та військових інших структур, які несуть службу на лінії розмежування, перебуває Голова Комітету національних збірних Федерації футболу України  Мирон Маркевич. Зокрема, учора він відвідав прикордонників Краматорського загону та інші передові позиції військових підрозділів.

Крім того, в місті Курахове за його участі відбувся футбольний матч між командами Краматорського прикордонного загону та батальйону МВС «Харків-2». Сам Мирон Маркевич грав у складі команди прикордонників.

На центральному стадіоні міста зібрались уболівальники – діти та молодь, адже таке яскраве видовище в цьому місті видається не часто. Симпатії глядачів розділилися порівну між командами, а на честь Мирона Богданович від уболівальників лунало чимало аплодисментів.

В цей день прикордонники були у зеленій формі, яку вони отримали як подарунок від Федерації футболу України, відомих українських футболістів та від Мирона Маркевича особисто.

І хоч у запеклому футбольному поєдинку прикордонникам довелося поступитися  команді батальйону  МВС, проте для всіх присутніх  головними стали справжній спортивний азарт та піднесений святковий настрій.

На згадку про свій візит до українських захисників Мирон Маркевич також вручив команді прикордонників м’яч з автографами відомих українських футболістів. Серед інших подарунків – в одному з прикордонних підрозділів він передав футболку з автографами, на якій підписалися футболісти збірної України після гри в Туреччині, аби підтримати бойовий дух бійців. У відповідь прикордонники зі своїми підписами та побажаннями передали спортсменам прапор України,  з яким вони пройшли пекло війни.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси