(ВІДЕО) У Держприкордонслужбі розпочався Чемпіонат з кульової стрільби, присвячений пам’яті генерал-майора Ігоря Момота

НАЗАД
09 жовтня 2017 11:51

Учора в Навчальному центрі, що на Черкащині, відбулось урочисте відкриття чемпіонату Держприкордонслужби з кульової стрільби. Шестиденні змагання присвячені пам’яті генерал-майора Ігоря Момота.

Учора в Навчальному центрі, що на Черкащині, відбулось урочисте відкриття чемпіонату Держприкордонслужби з кульової стрільби. Шестиденні змагання присвячені пам’яті генерал-майора Ігоря Момота.

Розпочалися змагання урочистим шикуванням команд, підняттям Державного прапора України та вшануванням пам’яті прикордонників, які віддали своє життя захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України в зоні проведення АТО.

У чемпіонаті беруть участь 25 команд з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства. Понад 100 кращих спортсменів Державної прикордонної служби України, боротимуться за першість у чемпіонаті.

«Знаковим є те, що даний захід проходить протягом останніх 8 років саме в Навчальному центрі, який носить ім’я Ігоря Федоровича. Ми зобов’язані вічно зберігати пам’ять про кожного загиблого побратима. У цьому запорука нашої моральної перемоги над російським агресором. Усім учасникам бажаю досягнення високих особистих показників та перемог у цьому Чемпіонаті» - зазначив начальник Навчального центру полковник Дмитро Коцеруба.

У перші дні змагань учасники виборюватимуть першість у збиранні та розбиранні автомату, різноманітних естафетах, а також у стрільбі зі зміною магазина, з обмеженням часу, руху та після фізичного навантаження. Далі учасники випробовуватимуть свої сили в дуельній стрільбі,  яка відбудеться у два етапи.

Останніх два дні Чемпіонату команди змагатимуться в індивідуальних вікових групах зі службового двоборства, яке включає крос на 3 кілометри зі стрільбою та командну естафету зі стрільбою з АК на відстань 75 метрів по мішені.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси