(ВІДЕО) Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 листопада 2016 08:26

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним, однак характеризувався певним зменшенням.

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним, однак характеризувався певним зменшенням.

Загалом КПВВ перетнуло 19,8 тисяч осіб та 3,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4930 осіб та 705 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5410 осіб та 1125 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3995 осіб та 850 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2830 осіб та 680 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2680.

Сьогодні вранці у КПВВ перебувало на в’їзд та виїзд так кількість транспортних засобів: «Майорське» – 10/150; «Мар’їнка» – 250/170; «Новотроїцьке» – 15/10; «Гнутове» – 25/40.

В районі проведення АТО прикордонники зупинили 4 транспортні засоби, якими на підконтрольну бойовикам територію намагались перемістити товари з порушенням правил. Їх виявили прикордонники під час  здійснення заходів контролю в КПВВ «Мар’їнка». Автівками перевозили товари народного споживання, продукти харчування, парфуми та автозапчастини вартістю майже 400 тисяч гривень.

Ще дві автівки з товарами, що переміщували з тимчасово неконтрольованої території, виявили прикордонники Донецького загону. Наші співвітчизники намагалися через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Гнутове» перевезти майже 300 кілограмів риби та понад 60 блоків сигарет. Куриво було  приховане в конструктивних особливостях транспортного засобу – під обшивкою та в місці для запасного колеса.

Автівки з вантажами передано представникам зведеної мобільної групи.

Крім того, прикордонники Краматорського та Донецького загонів у трьох випадках зафіксували факти пропонування громадянами хабара. Неправомірну грошову винагороду, загалом у майже 1 тисячу гривень, українці пропонували за безперешкодний пропуск через лінію розмежування. Усі вони отримали категоричні відмови та були передані співробітникам поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси