(ВІДЕО) Прикордонники виявили на Одещині близько 3 тисяч літрів горілчаних виробів

НАЗАД
09 листопада 2017 12:25

Партію алкогольної продукції виявили вчора оперативні співробітники Південного регіонального управління спільно з представниками ГУ ДФС України в Одеській області та прикордонниками Ізмаїльського загону.

На Одещині співробітники Державної прикордонної служби та ДФС запобігли розповсюдженню великої партії фальсифікованих алкогольних виробів.

Ще одну партію алкогольної продукції виявили вчора оперативні співробітники Південного регіонального управління спільно з представниками ГУ ДФС України в Одеській області та прикордонниками Ізмаїльського загону.

Заходи проводились на підставі ухвали Приморського суду міста Одеси в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

В ході проведення обшуків в складських приміщення однієї із логістичних компаній міста Одеси виявлено пластикові ємності різних об’ємів, заповнені рідиною із характерним запахом спирту. На жодній з пляшок не було акцизних марок. За попереднім підрахунком загальна кількість контрафактного товару склала близько 3 тисяч літрів. Серед виявлено - 1945 л коньяку, 989 л горілки та 45 л вина. Слідчі дії тривають. Сума вилученого фальсифікованого товару склала понад 320 тисяч гривень.

Нагадаємо, що тиждень тому спільною групою, у тому ж складі, було виявлено 3 тисячі літрів фальсифікованої продукції. Тоді, як і в цей раз, продукція доправлялась з міст Рені та Ізмаїл. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси