(ВІДЕО) Прикордонники виявили контрабандні сигарети, замасковані під вугілля

НАЗАД
18 березня 2017 09:22

Аби приховано перевезти контрабандні сигарети через державний кордон, зловмисники вдались до хитрощів, а саме – замаскували їх під брикети деревного вугілля.

Аби приховано перевезти контрабандні сигарети через державний кордон, зловмисники вдались до хитрощів, а саме  – замаскували їх під брикети деревного вугілля.

Так, сьогодні вночі в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, під час огляду вантажного автомобіля «Ман» з напівпричепом, яким перевозилось до Польщі деревне вугілля, прикордонники вирішили більш детально оглянути вантаж. За кермом вантажівки перебував 49-річний мешканець міста Дрогобич Львівської області. Всього перевозилось 22 мішки з вугіллям загальною вагою 9,6 тонн.

В ході спільного з працівниками митниці поглибленого огляду вантажівки правоохоронці з'ясували, що під виглядом деревного вугілля у спеціальних пакунках, що мають форму вугільних брикетів, було сховано по 4 пачки контрабандних сигарет.

Наразі проводиться розвантаження та огляд вантажу вугілля, вилучення з них сигарет із штучних брикетів, а також підрахунок контрабандного тютюну.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси