(ВІДЕО) Прикордонники виявили коноплі на 5 мільйонів гривень

НАЗАД
18 серпня 2017 10:18

Учора в ході реалізації інформації оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно із співробітниками Мелітопольського відділу Національної поліції в Запорізькій області виявили великі плантації незаконного посіву та вирощув

Прикордонники спільно з Національною поліцією активно проводять заходи по виявленню порушників законодавства на ділянці відповідальності.

Так, учора в ході реалізації інформації оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно із співробітниками Мелітопольського відділу Національної поліції в Запорізькій області виявили великі плантації незаконного посіву та вирощування рослин конопель громадянкою України.

В рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці спільно провели санкціоновані обшуки по місцю проживання та тимчасового перебування нашої співвітчизниці, 1991 року народження, в одному із населених пунктів Мелітопольського району. В результаті цих дій спільна група виявила 773 кущі рослин канабісу, а також близько 50 грамів висушеної та подрібненої суміші марихуани.

Наркотична речовина та рослини вилучені співробітниками Якимівського відділення Національної поліції та в подальшому будуть направлені на експертизу. 

За попередніми оцінками вартість виявленої наркотичної речовини на «чорному ринку» може складати близько 5 мільйонів гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси