(ВІДЕО) Прикордонники в КПВВ «Мар’їнка» затримали громадянина України з наркотичною речовиною

НАЗАД
16 вересня 2017 11:12

Учора оперативним підрозділом Держприкордонслужби в ході проведення заходів, направлених на протидію незаконному обігу наркотичних речовин через лінію розмежування в районі проведення АТО, в контрольному пункті в`їзду-виїзду Мар'їнка попереджено спробу пе

Учора оперативним підрозділом Держприкордонслужби в ході проведення заходів, направлених на протидію незаконному обігу наркотичних речовин через лінію розмежування в районі проведення АТО, в контрольному пункті в`їзду-виїзду Мар'їнка попереджено спробу переміщення через лінію розмежування наркотичної речовини.

Так, під час огляду прикордонним нарядом Краматорського загону автомобіля «Форд» української реєстрації, на якому наш співвітчизник слідував до непідконтрольної території, прикордонники спільно з працівниками ДФС виявили 250 грамів наркотичної речовини рослинного походження. Речовина знаходилась у банках з домашньою консервацією, а саме – з варенням.

Громадянина та виявлену речовину передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси