(ВІДЕО) Прикордонники продовжують виявляти в пунктах пропуску приховані сигарети, які намагаються перемістити через державний кордон

НАЗАД
21 квiтня 2017 10:10

Сховок з тютюновими виробами виявили учора ввечері в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону. Незаконно перемістити через кордон контрабандні цигарки намагався 29-річний громадянин України.

Сховок з тютюновими виробами виявили учора ввечері в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону. Незаконно перемістити через кордон контрабандні цигарки намагався 29-річний громадянин України.

Чоловік прямував до Угорщини автомобілем «Сітроєн». Під час проходження контролю на дане авто, відбулось спрацювання службової собаки, спеціально натренованої на пошук тютюнових виробів. У ході здійснення поглибленого огляду транспортного засобу прикордонники спільно з представниками фіскальної служби  виявили майже 2 тисячі пачок сигарет  «Ротманс»  та понад 400 пачок сигарет «Гламур» . Тютюнові вироби  чоловік намагався приховати, обладнавши своє авто подвійним днищем.

Наразі сигарети та автомобіль, який використовувався як засіб перевезення контрабанди, вилучено встановленим порядком. Сума оцінки сигарет склала майже 50 тисяч гривень.

Загалом учора співробітники Держприкордонслужби припинили в пунктах пропусках ще 7 спроб переміщення тютюнових виробів.  Сигарети, які водії намагались приховати серед конструктивних особливостей транспортних засобів, виявлялись прикордонниками на ділянках Львівського, Мостиського, Луцького, Чопського та Мукачівського загонів.

Як раніше повідомлялось, учора у пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні, співробітники Держприкордонслужби, СБУ та ДФС затримали мікроавтобус, повністю запакований сигаретами з акцизними марками. В результаті перевірки з`ясувалося, що під виглядом дипломатичної пошти в автомобілі «Мерседес» на білоруських дипломатичних номерах громадянин Монголії намагався перемістити велику партію сигарет.  Під час бесіди громадянин Монголії повідомив, що працює в дипломатичному представництві в Австрії. Загалом в автівці було виявлено понад 28,5 тисяч пачок сигарет. Виявлений конфіскат разом з автомобілем загальною вартістю майже мільйон гривень передали представникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси