(ВІДЕО) Прикордонники, СБУ та поліція виявили майже 22 кілограми наркотиків та зброю

НАЗАД
05 жовтня 2017 10:22

В ході реалізації інформацій, в рамках відкритих кримінальних проваджень, правоохоронці спільно провели санкціоновані обшуки за кількома адресами у Херсонській та Запорізькій областях. У результаті цих дій, спільні групи виявили майже 22 кілограми вже го

Оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління із залученням прикордонників від мобільної прикордонної застави «Бердянськ», спільно зі співробітниками управління СБУ у Херсонській області, управління протидії наркозлочинності НПУ у Запорізькій області під процесуальним керівництвом місцевих прокуратур, виявили близько 22 кілограми наркотичної речовини, зброю та набої.

Так, учора в ході реалізації інформацій, в рамках відкритих кримінальних проваджень, правоохоронці спільно провели санкціоновані обшуки за кількома адресами у Херсонській та Запорізькій областях.

У результаті цих дій, спільні групи виявили майже 22 кілограми вже готової до вживання марихуани. Крім того в одному з домоволодінь було знайдено обріз рушниці, травматичний і сигнальний пістолети та  набої.

 Наркотична речовина та зброя вилучені співробітниками СБУ та Національної поліції.

За попередніми оцінками вартість виявленої наркотичної речовини на «чорному ринку» може складати близько 4 мільйонів гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси