(ВІДЕО) Прикордонники Краматорського загону виявили автомобіль, який був «заправлений» м’ясом

НАЗАД
12 грудня 2016 11:40

Сьогодні зранку під час проведення заходів з протидії незаконному переміщенню товарів та вантажів через лінію розмежування в районі проведення АТО, співробітниками Краматорського загону в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Мар’їнка» виявлено сховане м’ясо

Сьогодні зранку під час проведення заходів з протидії незаконному переміщенню товарів та вантажів через лінію розмежування в районі проведення АТО, співробітниками Краматорського загону в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Мар’їнка» виявлено сховане м’ясо.

37-річний громадянин України прибув в КПВВ на автомобілі «Фольсваген» української реєстрації на виїзд до непідконтрольної території. Прикордонний наряд звернув увагу, що чоловік надмірно хвилюється, тому вирішив провести поглиблений огляд транспортного засобу, у результаті чого в паливному баку автівки було виявлено близько 120 кг м’яса.  

Виявлений товар переданий зведеній міжвідомчій мобільній групі для прийняття правового рішення.

Також сьогодні в цьому ж КПВВ наш співвітчизник намагався «домовитися» про безперешкодне переміщення товару власною автівкою «Хюндай» через лінію розмежування до непідконтрольної території. За це він пропонував грошову винагороду у розмірі 1000 гривень. Від правоохоронців 37-річний чоловік отримав категоричні відмову, після чого порушника було передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси