(ВІДЕО) Прикордонники Ізмаїльського загону здобули третє місце з дисципліни «Cross feet» на міжнародних навчаннях «Sea Breeze»

НАЗАД
17 липня 2017 12:04

Учора на загальновійськовому полігоні «Широкий Лан», в рамках міжнародних навчань «Sea Breeze», відбулось спортивне змагання з дисципліни «Cross feet».

Учора на загальновійськовому полігоні «Широкий Лан», в рамках міжнародних навчань «Sea Breeze», відбулось спортивне змагання з дисципліни «Cross feet». Це традиційне спортивне змагання, яке практикується у всьому світі, і переважно у США. Воно включає в себе естафетні вправи на силу, витримку та швидкість.

Всього у ньому взяли участь 9 команд, з них по дві - від Корпуса морської піхоти США та Морської піхоти ВМС України, по одній - від Збройних сил Грузії, морської піхоти Румунії, Національної гвардії України та  Академії сухопутних військ України. Команду від Державної прикордонної служби України представляли військовослужбовці Прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського загону.

В ході запеклої боротьби команда прикордонників посіла третє місце, на другому опинилась команда академії Сухопутних військ і перше місце зайняла команда морських піхотинців США.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси