(ВІДЕО) Правоохоронці виявили 1800 квадратних метрів незаконних насаджень конопель та 277 набоїв різного калібру

НАЗАД
26 вересня 2017 12:47

Сьогодні уночі офіцери-оперативники Південного регіонального управління Держприкордонслужби та прикордонники мобільної застави «Ізмаїл» спільно з Ізмаїльським відділом Національної поліції в Одеській області на території аграрного рибо-господарського кооп

Сьогодні уночі офіцери-оперативники Південного регіонального управління Держприкордонслужби та прикордонники мобільної застави «Ізмаїл» спільно з Ізмаїльським відділом Національної поліції в Одеській області на території аграрного рибо-господарського кооперативу, за огорожею колишнього риборозплідника виявили незаконні насадження конопель з ознаками культивування загальною площею близько 1800 квадратних метрів. Загалом на двох плантаціях росли близько 2000 кущів.

Правоохоронці діяли на підставі ухвали Ізмаїльського суду на обшук. У ході проведення слідчих дій в приміщенні, що розташоване на території цього комплексу в безпосередній близькості до незаконних насаджень, виявлено 277 набоїв різних калібрів від 5,6 до 9 міліметрів та 10 імітаційних зарядів різних модифікацій.

На цей момент слідчі дії на місці виявлення незаконних насаджень тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси