(ВІДЕО) Понад 1200 літрів алкогольної продукції двоє молдован намагались перемістити через кордон на Сумщині

НАЗАД
22 вересня 2017 10:32

Учора військовослужбовці Сумського загону запобігли спробі незаконного переміщення в прикордонні великої партії алкогольної продукції.

Учора військовослужбовці Сумського загону запобігли спробі незаконного переміщення в прикордонні великої партії алкогольної продукції.

У ході несення служби, прикордонний патруль в межах прикордонної смуги на околиці смт Угроїди, що у Краснопільському районі, зупинив мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» молдовської реєстрації. В автомобілі знаходилися двоє громадян Молдови.

Під час перевірки документів правоохоронці з’ясували, що іноземці знаходяться в прикордонні незаконно. Здійснивши огляд транспортного засобу, охоронці кордону виявили в ньому 740 пляшок та інших ємностей з алкогольною продукцією: коньяк, шампанське, вино, горілка, віскі та скотч. Більша частина продукції не мала акцизних марок.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем алкоголю, загальний об’єм якого склав понад 1200 літрів, доставлено до прикордонного підрозділу. Згодом встановленим порядком, його передадуть працівникам фіскальної служби. За порушення прикордонного режиму стосовно обох громадян Молдови прикордонники склали адміністративні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси