(ВІДЕО) На адмінмежі прикордонники виявили арбалет та наркотики у двох українців

НАЗАД
13 липня 2016 11:06

Співробітники Держприкордонслужби виявили наркотичну речовину та запобігли спробі незаконного переміщення зброї у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Каланчак» та «Чаплинка», що на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою терит

Співробітники Держприкордонслужби виявили наркотичну речовину та запобігли спробі незаконного переміщення зброї у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Каланчак» та «Чаплинка», що на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим.

Учора, під час здійснення перевірочних заходів  в контрольному пункті «Каланчак» прикордонники Херсонського загону, із залученням  службової собаки  Майка, виявили українця з  наркотичною речовиною. Він пішки прямував до тимчасово окупованої території. У ході спільного з фіскальною службою огляду речей у пластмасовій колбочці прикордонники виявили речовину сіро-зеленого кольору.

Також у контрольному пункті «Чаплинка» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби виявили у іншого нашого співвітчизника арбалет, який мешканець Дніпра перевозив у багажнику. У цьому випадку перевіряється порушення громадянином України за статтею 263 ч. 2  КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

В обох випадках українців разом із виявленими наркотичною сировиною та арбалетом передали представникам Національної поліції для встановлення всіх обставин та прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси