(ВІДЕО) На Волині прикордонники викрили злочинців, які займалися підробленням документів

НАЗАД
17 травня 2017 12:08

Співробітники оперативно-розшукових підрозділів Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України, в результаті проведених заходів, виявили та затримали двох організаторів протиправної діяльності, які займались виготовленням різном

Співробітники оперативно-розшукових підрозділів Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України, в результаті проведених заходів, виявили та затримали двох організаторів протиправної діяльності, які займались виготовленням різноманітних підроблених документів.

Свої підпільні «офіси» зловмисники облаштували неподалік автомобільного пункту пропуску «Ягодин», де з використанням сучасної оргтехніки підробляли документи українського та європейського зразку. Ділки пропонували широкий спектр «липових» доручень на транспортні засоби іноземної реєстрації, страхових полісів, касових чеків, парковочних талонів тощо.

Нещодавно прикордонники спільно із слідчими Головного управління поліції у Волинській області, в рамках кримінального провадження за ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів», провели обшуки у місцях вчинення злочину та в помешканнях правопорушників. За результатами проведених оперативних заходів та слідчих дій вилучена велика кількість підроблених бланків, документів, відтисків печаток, комп’ютерної та копіювальної техніки.

На даний час триває слідство, злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси