(ВІДЕО) На Одещині співробітники Держприкордонслужби та ДФС виявили 3 тисячі літрів горілчаних виробів

НАЗАД
01 листопада 2017 10:44

Велику партію горілки та коньяку виявили оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби в ході проведення спільно з представниками ГУ ДФС України в Одеській області заходів із залученням прикордонників Одеського прикордон

Велику партію горілки та коньяку виявили оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби в ході проведення спільно з представниками ГУ ДФС України в Одеській області заходів із залученням прикордонників Одеського прикордонного загону.

Заходи проводились на підставі ухвали Приморського районного суду міста Одеси в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

В ході проведення обшуків в приміщенні однієї з логістичних компаній м. Одеси у приміщенні було виявлено пластикові ємності об’ємом 5 та 1,5 літрів рідини с характерним запахом спирту (попередньо – коньяк та горілка).

Також під час перевірки було встановлено, що ділки через службу кур’єрської доставки намагалися доправляти продукцію з міст Ізмаїл та Рені до Одеси та по всій території України.

Загальна кількість вилученої горілчаної продукції склала понад 3 тисячі літрів. Тривають слідчі дії.  Сума оцінки товару становить близько 800 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси