(ВІДЕО) На Одещині прикордонники, задіяні у рятувальній операції, допомогли врятувати зі снігового полону близько 200 осіб та 50 транспортних засобів

НАЗАД
08 сiчня 2017 10:56

Силами спільної рятувальної операції у складі прикордонників, підрозділів ДСНС та служб автомобільних доріг врятовано близько 200 осіб та 50 транспортних засобів, які потрапили на дорогах у сильні хуртовини та снігові замети

Силами спільної рятувальної операції у складі прикордонників, підрозділів ДСНС та служб автомобільних доріг врятовано близько 200 осіб та 50 транспортних засобів, які потрапили на дорогах у сильні хуртовини та снігові замети.

Як раніше повідомлялось через складні погодні умови у затори на дорогах в районі н.п. Кирнички, на дорозі сполученням Одеса – Рені, в 45 км від  м. Ізмаїл потрапила велика кількість автівок. За попередньою інформацією у сніговому полоні перебувало близько 60 транспортних засобів з пасажирами.

7 січня в Ізмаїльській районній державній адміністрації була проведена нарада оперативного штабу, щодо визволення людей, які потрапили в сніговий полон. Для проведення невідкладних робіт і ліквідації надзвичайних подій були залучені підрозділи ДСНС, Держприкордонслужби України та служби автомобільних доріг.

З ранку на допомогу заблокованим транспортним засобам на міжнародному автомобільному шляху Одеса-Рені вирушила зведена колона спеціальної техніки. Від Ізмаїльського прикордонного загону було відряджено 3 вантажні автомобілі КрАЗ із продуктами харчування, паливом та теплими речами.

Під час слідування до місця блокування автомобілів представниками спільної рятувальної операції надавалась допомога учасникам дорожнього руху, які потрапили в сніговий полон. Зокрема у населеному пункті Холмське прикордонники надали допомогу пасажирам рейсового автобусу, який застряг серед снігових заметів. Співробітники Держприкордонслужби надали громадянам  теплі речі та здійснили дозаправку транспортного засобу.

Близько 19.00 колона прибула до транспортних засобів, які застрягли в снігових заметах в районі н.п. Кирнички та розпочали роботи по їх звільненню.

Силами спільної рятувальної операції протягом трьох годин проведено звільнення автомобілів з сніжних заметів, дозаправку техніки та врятовано близько 200 осіб та 50 транспортних засобів.

Оперативним штабом райдержадміністрації було узгоджено питання щодо розміщення громадян та членів рятувальної операції в школі та дитячому садку с. Кирнички у нічний час. 

Після розчищення снігоприбиральними машинами дороги, колона з транспортними засобами вирушить до м. Ізмаїл. 

Наразі ліквідація наслідків несприятливих погодних умов триває. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси