(ВІДЕО) На Одещині прикордонники вилучили 1200 метрів сіток та риби на 150 тисяч гривень

НАЗАД
26 квiтня 2017 14:03

Прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління спільно з представниками управління захисту економіки Національної поліції Одеської області та Західно-Чорноморського територіального управління рибоохорони ефективно прот

Прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління спільно з представниками управління захисту економіки Національної поліції Одеської області та Західно-Чорноморського територіального управління рибоохорони ефективно протидіють правопорушенням у природоохоронній сфері.

Так вчора під час проведення спільних заходів в акваторії Дністровського лиману, прикордонниками Білгород-Дністровського прикордонного загону виявлено двох громадян України, які здійснювали промисловий вилов риби за допомогою сіток.

Вказані громадяни здійснили вихід на воду на човні у встановленому порядку та мали дозвільні документи на вилов оселедця. Проте використовували більше сіток ніж це дозволено за наявними документами та виловлювали інші породи риб.

За результатами спільних заходів, у рибалок вилучено сітки завдовжки 1200 метрів та рибу різних порід вагою близько 180 кг. Попередня сума збитків державі склала понад 150 тисяч гривень.

На правопорушників складено протокол за ст. 85-4 КУпАП та направлено повідомлення за ознаками ст. 249 КК України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси