(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці виявили 4 тисячі пачок сигарет іноземного виробництва

НАЗАД
04 серпня 2017 09:36

У місті Подільськ, що на Одещині, спільна міжвідомча група в складі офіцерів оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, військовослужбовців мобільної прикордонної застави «Подільськ», співробітників УСБУ, Наці

У місті Подільськ, що на Одещині, спільна міжвідомча група в складі офіцерів оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, військовослужбовців мобільної прикордонної застави «Подільськ», співробітників УСБУ, Національної поліції та Державної фіскальної служби під процесуальним керівництвом Котовської прокуратури виявила та вилучила 4000 пачок сигарет.

Сигарети іноземного виробництва без вітчизняних акцизних марок виявлено на одному з ринків. Перевірили приміщення на підставі ухвали  Котовського міського районного суду Одеської області в рамках кримінального провадження за ст. 227 КК України «Випуск або реалізація недоброякісної продукції».

Встановлено, що виявлений товарпланувався для роздрібної реалізації на торгівельному майданчику. Тривають слідчі заходи.

Попередня сума оцінки сигарет сягає понад 70 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси