(ВІДЕО) На Харківщині прикордонники припинили канал переміщення психотропних препаратів

НАЗАД
01 листопада 2017 14:17

Під час чергової спроби переміщення психотропних препаратів, на в'їзд в Україну з РФ на транспортному засобі марки «Volkswagen» було затримано організатора каналу.

Учора ввечері прикордонники Харківського загону за інформацією оперативних підрозділів, в ході реалізації оперативних даних, в пункті пропуску «Гоптівка» припинили діяльність каналу незаконного переміщення з території РФ в Україну лікарських засобів, до складу яких входили психотропні та наркотичні речовини, які заборонені в обігу на території України.

Для фіксації правопорушення правоохоронці документували їх переміщення протягом року. Закупівля вказаних препаратів здійснювалась за рецептами, які видавали російські лікарі за грошову винагороду. Крім того, було встановлено, що в Україну вони переміщувалась через російську ділянку кордон, можливо, за сприянням посадових осіб Прикордонної служби ФСБ РФ також не безкоштовно. Далі реалізація здійснювалась через інтернет-ресурси по всій території України.

Під час чергової спроби переміщення психотропних препаратів, на в'їзд в Україну з РФ на транспортному засобі марки «Volkswagen» було затримано організатора каналу – громадянку України 1980 року народження, жительку м. Харкова. У ході поглибленого огляду в її особистих речах та в транспортному засобі було виявлено медичні препарати психотропної дії – 70 таблеток препарату «Редуксин» та 120 таблеток «Беллатамінал».

Співробітниками фіскальної служби складені відповідні протоколи і після оформлення всіх необхідних документів, прикордонники передали знахідку разом з її власницею співробітникам СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси