(ВІДЕО) Майже 2 тонни незаконно накопиченого пального виявили прикордонники Луцького загону

НАЗАД
23 жовтня 2017 14:03

Нещодавно оперативники Північного регіонального управління Держприкордонслужби отримали попередню інформацію про те, що окремі жителі прикордонних населених пунктів здійснюють незаконне зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів

Нещодавно оперативники Північного регіонального управління Держприкордонслужби отримали попередню інформацію про те, що окремі жителі прикордонних населених пунктів здійснюють незаконне зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а саме паливно-мастильних матеріалів.

Перевіривши інформацію, правоохоронці встановили, що громадянка України, жителька населеного пункту Городище Дубровицького району Рівненської області, у власному помешканні купує та зберігає, з метою подальшого збуту, білоруське паливо. З цією метою вона використала підсобне приміщення та ємності на 200 та 1000 літрів.

Підприємлива жінка скуповувала пальне у громадян Білорусі, які щоденно завозять його через пункт пропуску «Городище» у паливних баках власних транспортних засобів без порушень митного законодавства –  близько 80-100 літрів за один раз.

У результаті обшуку помешкання співробітниками прикордонних оперативних підрозділів спільно зі слідчими Головного управління ДФС у Рівненській області виявлено та вилучено 1250 літрів дизельного палива та 750 літрів бензину.

Ринкова вартість пального складає близько 50 тисяч гривень. Наразі тривають подальші процесуальні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси