(ВІДЕО) Браконьєри в районі Бердянської коси наловили риби на понад 1,4 мільйона гривень

НАЗАД
24 грудня 2016 13:01

В четвер прикордонники Бердянського загону за попередньою інформацією та участю оперативних співробітників Держприкордонслужби припинили незаконний промисел водних живих ресурсів в районі Бердянської коси.

Як уже повідомлялося, в четвер прикордонники Бердянського загону за попередньою інформацією та участю оперативних співробітників Держприкордонслужби припинили незаконний промисел водних живих ресурсів в районі Бердянської коси.

Тоді були затримані 3 громадян України та 2 транспортні засоби «УАЗ» і «ЗІЛ». Українці на промисловому судні марки «Волга», за допомогою заборонених знарядь лову, здійснили незаконний вилов водних живих ресурсів – 24 камбали-калкана, 398 пелінгасів та 17 осетрових.

Після остаточної оцінки представниками Азовдержрибохорони незаконно виловленої риби порід осетрових сума збитку склала понад 1 мільйон 400 тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ч. 1 ст. 249 Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, що того ж дня у рамках відпрацювання оперативної інформації співробітників Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби в районі н.п Красне Херсонської області прикордонники відділу «Скадовськ» спільно з представниками СБУ затримали ще двох браконьєрів. У результаті огляду їх плавзасобу правоохоронці виявили 8 осетрів, 4 севрюги та 18 рибин червонокнижної білуги. За попереднім підрахункам сума оцінки збитків, нанесених державі, склала майже 2,4 мільйони гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси