(ВІДЕО) Близько 100 ящиків сигарет на суму понад 1,1 мільйона гривень правоохоронці виявили на Закарпатті

НАЗАД
17 травня 2017 14:12

Чергове місце накопичення сигарет виявлено сьогодні на Закарпатті в результаті оперативно-розшукових заходів, проведених підрозділами Західного регіонального управління, Мукачівського прикордонного загону спільно з представниками ДФС та прокуратури Закар

Чергове місце накопичення сигарет виявлено сьогодні на Закарпатті в результаті оперативно-розшукових заходів, проведених підрозділами Західного регіонального управління, Мукачівського  прикордонного загону спільно з представниками ДФС та прокуратури Закарпатської області.

Тютюнові вироби знайдені в ході перевірки інформації, отриманої оперативними підрозділами Держприкордонслужби. Всього у підвальному приміщенні місцевого жителя селища Вилок знаходилось близько 100 ящиків тютюнових виробів, які очевидно, планувались до незаконного переміщення через державний кордон. Наразі проводяться подальші перевірочні заходи.

Попередня вартість виявлених тютюнових виробів склала близько 1, 1 мільйона гривень.

Варто нагадати, що в рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017» минулої доби прикордонники виявили місце накопичення сигарет на Буковині. Воно було облаштоване в приватному помешканні, в якому громадянин України зберігав майже 20 ящиків сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси