(ВІДЕО) Щодо проведення обшуків в Адміністрації Держприкордонслужби

НАЗАД
16 серпня 2016 17:59

Сьогодні близько 9:30 в Адміністрацію Держприкордонслужби увірвалися озброєні люди, як потім виявилося, це були співробітники спецпідрозділу МВС «Корд», а також департаменту по боротьбі з економічними злочинами. Вони супроводжували слідчих військової прок

Сьогодні близько 9:30 в Адміністрацію Держприкордонслужби увірвалися озброєні люди, як потім виявилося, це були співробітники спецпідрозділу МВС «Корд», а також департаменту по боротьбі з економічними злочинами. Вони супроводжували слідчих військової прокуратури, які нібито повинні здійснити виїмку документів у справі незаконної вирубки лісу.

Однак у таких діях ніякої необхідності не було, тому що Держприкордонслужба сама співпрацює зі слідством, відповідні матеріали розслідувань і пояснення давно були направлені до ГПУ.

Крім того, під час проведення обшуків в будівлі центрального апарату Держприкордонслужби співробітники правоохоронних органів без необхідності виламали двері, які ведуть до кабінетів посадових осіб відомства.

Також про підготовку до інсинуації з обшуками в Держприкордонслужбі заздалегідь знав 24 канал, журналісти якого чекали на правоохоронців.

Відгуки та коментарі

коля
17 серпня 2016 09:40

Позор спецназу. Толпой одного дежурного крутили. Позор!! Ломают двери, уборщицу к стене прижали.

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси