В зоні АТО прикордонники виявили українця, який перевозив людей через закритий пункт пропуску «Новоазовськ»

НАЗАД
07 вересня 2016 12:20

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове», прикордонники Донецького загону виявили 3 громадян України, які перетнули російсько-український кордон в закритому пункті пропуску «Новоазовськ», що на Донеччині.

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону виявили 3 громадян України, які перетнули російсько-український кордон в закритому пункті пропуску «Новоазовськ», що на Донеччині. Вони прямували з неконтрольованої території на автомобілі «Опель».

Встановити порушення оперативним співробітникам прикордонного відомства вдалося у ході перевірки інформації про можливу протиправну діяльність, що пов’язана з переміщенням окремими перевізниками пасажирів з тимчасово непідконтрольних територій в Донецькій області.

В ході проведення бесіди було з’ясовано, що перевізник з території РФ через закритий пункт пропуску «Новоазовськ»,  а в  подальшому  транзитом через непідконтрольну територію намагався перемістити трьох громадян України за грошову винагороду до міста Маріуполь. Наразі осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, що стосується перевізника, то його передали співробітникам поліції та направили матеріали за ч.3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Крім того, у пункті пропуску «Просяне» прикордонники Луганського загону виявили двох порушників  - українця  та  азербайджанця, які порушили правила в’їзду-виїзду з ТОТУ АР Крим. 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси