В рамках проекту TWINNING триває ефективна співпраця з підвищення безпеки на державному кордоні

НАЗАД
09 грудня 2017 10:27

У період з 4 по 8 грудня відбувся черговий візит європейських експертів до Адміністрації Держприкордонслужби в рамках проекту TWINNING.

У період з 4 по 8 грудня відбувся черговий візит європейських експертів до Адміністрації  Держприкордонслужби в рамках проекту TWINNING.

У рамках заходу з іноземними експертами обговорювалися технічні можливості Центру управління службою прикордонного відомства, наявна система комунікацій між різними рівнями прикордонних підрозділів та порядок використання ІТ-забезпечення в управлінні оперативно-службовою діяльністю Держприкордонслужби.

За результатами обговорення також підготовлені кращі рекомендації у пріоритетних сферах діяльності відомства, які сприятимуть підвищенню ефективності реалізації державної політики у сфері безпеки державного кордону України з урахуванням європейських принципів інтегрованого управління кордонами.

Окрім того, іноземними експертами спільно з офіцерами Адміністрації Держприкордонслужби продовжувалася робота над розробкою проекту Типового звіту про результати моніторингу й оцінки виконання Концепції інтегрованого управління кордонами та Плану заходів з її реалізації у 2016-2017 роках.

Завершення опрацювання даного звіту заплановано на січень 2018 року. Тоді буде здійснено аналіз співробітництва на внутрішньовідомчому, міжвідомчому та  міжнародному рівнях, з громадськими об’єднаннями, а також порядок оцінювання такої взаємодії. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси