В пунктах пропуску прикордонники виявили шахрая та іномарку, що розшукувались Інтерполом

НАЗАД
01 жовтня 2017 09:36

В пункті пропуску «Нові Яриловичі» під час здійснення заходів прикордонного контролю на громадянина Молдови відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Чоловіка розшукували правоохоронні органи Молдови за шахрайство.

Минулої доби співробітники прикордонного відомства в пунктах пропуску виявили іноземця-шахрая та автомобіль, які знаходились у міжнародному розшуку .

Так учора, в пункті пропуску «Нові Яриловичі» під час здійснення заходів прикордонного контролю на громадянина Молдови відбулось спрацювання бази даних Інтерполу.  Чоловіка розшукували правоохоронні органи  Молдови за  шахрайство. Прикордонники Чернігівського загону  встановленим порядком передали затриманого представникам Національної поліції.

А в пункт пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю, прибув автомобіль «Peugeot» 2005 року випуску. Під час перевірки транспортного засобу білоруської реєстрації, також  відбулось спрацювання міжнародної бази даних Інтерполу. В ході встановлення обставин  прикордонники Луцького загону з’ясували, що  автомобіль був викрадений на території Білорусі. Водія, громадянина Білорусі, та транспортний засіб передано співробітникам Національної поліції.

По даним двом фактам поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси