В пунктах пропуску прикордонники виявили друковану продукцію вартістю майже 50 тисяч гривень та книгу початку 19 століття

НАЗАД
26 вересня 2016 11:00

Майже 50 коробок з друкованою продукцією російського видавництва виявили в потязі «Москва-Кишинів» прикордонники Сумського загону спільно з представниками фіскальної служби.

Майже 50 коробок з друкованою продукцією російського видавництва виявили в потязі  «Москва-Кишинів» прикордонники Сумського загону спільно з представниками фіскальної служби.

Під час перевірки потяга в залізничному пункті контролю «Хутір-Михайлівський» в одному з вагонів оглядова група знайшла 47 коробок з дитячою та художньою літературою. Коробки з книгами були приховані в міжстельовому просторі неробочого тамбуру вагону. Власником виявився провідник, громадянин Молдови, який мав доставити книги до Києва. Вилучений товар попередньою вартістю майже 50 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

Ще одну громадянку Молдови, яка перевозила старовинну книгу 1882 року видавництва, зупинили в пункті пропуску «Тимкове» прикордонники Подільського загону спільно з представниками фіскальної служби. Під час перевірки автомобіля «Сіат», що прямував в Україну в пасажирки автівки оглядова група виявила книгу під назвою «Изображение Чудотворной иконы Божией матери Почаевской». Зі слів жінки, раритетну книгу вона забула викласти перед виїздом. Знахідку вилучили та передали до митниці для проведення додаткової експертизи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси