В органах прикордонного відомства вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

НАЗАД
20 лютого 2017 13:21

Сьогодні вся Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за вільну, демократичну та європейську Україну.

Сьогодні вся Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за вільну, демократичну та європейську Україну.

За відстоювання майбутнього довелося заплатити дорогою ціною – життям Героїв Небесної Сотні на Майдані Незалежності та Героїв, які полягли  на Сході України. На жаль, серед полеглих в районі АТО - 67 прикордонників, більше 400 військовослужбовців дістали поранення, а 5 вважаються зниклими безвісти.

З метою гідного вшанування відваги, силу духу й жертовності учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, які вийшли на мирний протест і віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, в Адміністрації  та в усіх органах Держприкордонслужби відбулися заходи за участі керівництва та персоналу відомства. Пам’ять про Героїв Небесної Сотні та всіх захисників України, які загинули за незалежність, прикордонники вшанували хвилиною мовчання.

Крім того, прикордонники взяли участь у покладаннях квітів до пам’ятних місць, пов’язаних з боротьбою за свободу, місць поховання Героїв Небесної Сотні та учасників антитерористичної операції.

Також, аби вшанувати Героїв Небесної Сотні, по всіх ділянках кордону увечері прикордонники запалять свічки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси