В ході нічного патрулювання біля кордону з Польщею прикордонники затримали трьох турків

НАЗАД
23 квiтня 2017 10:55

Сьогодні вночі прикордонники не допустили незаконне порушення державного кордону через українсько-польський кордон трьома «шукачами кращої долі».

Сьогодні вночі прикордонники не допустили незаконне порушення державного кордону через українсько-польський кордон трьома «шукачами кращої долі». 

Прикордонний наряд відділу «Краковець» за допомогою приладу спостереження помітив рух групи невідомих в бік кордону. Силуети можливих порушників кордону помітив молодший наряду - солдат строкової служби, охороняючи ділянку кордону, яка прилягає до міжнародного пункту пропуску. Спостерігаючи за мандрівниками, прикордонники викликали групу реагування та затримали невідомих за 70 метрів від держрубежу. Затриманими виявились чоловіки з документами, двоє громадян Туреччини, 1966 та 1981 років народження. Третій мав при собі німецьке посвідчення особи без громадянства 1967 року народження, теж виходець з Туреччини. Також на контрольно-слідовій смузі прикордонники Мостиського загону виявили доріжку слідів з Польщі в Україну та, в ході ідентифікації відбитків взуття затриманих, з'ясували, що виходець з Туреччини прийшов за співвітчизниками  із-за кордону.

Усіх громадян затримано в адміністративному порядку та в подальшому буде притягнено до відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Крім того, вивчаються наявні обставини щодо з'ясування можливої участі вихідця з Туреччини у сприянні незаконного переміщення через державний кордон України інших двох затриманих.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси