В аеропорту «Запоріжжя» та в пункті пропуску «Шегині» прикордонники затримали злочинців, яких розшукувала поліція

НАЗАД
02 березня 2017 11:07

У міжнародному аеропорту «Запоріжжя» прикордонники Бердянського загону затримали громадянина України, який розшукувався за вчинення злочину.

У міжнародному аеропорту «Запоріжжя» прикордонники Бердянського загону затримали громадянина України, який розшукувався за вчинення злочину.

Так, учора до міжнародного аеропорту рейсом зі Стамбулу прибув 32-річний громадянин України, мешканець міста Запоріжжя. Під час здійснення перевірочних заходів прикордонники Бердянського загону встановили, що даний громадянин з грудня 2016 року розшукується Національною поліцією м. Запоріжжя за вчинення злочину, передбаченого статтею 176 Кримінального кодексу України «Порушення авторських прав і суміжних прав».

Крім того, минулої доби в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону зупинили одного із подорожуючих, 36-річного львів’янина, який прямував пішки до Польщі. В ході паспортного контролю громадянина прикордонники встановили, що він перебуває у розшуку за вчинення кримінального злочину, передбаченого статтею 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

В обох випадках прикордонники затримали виявлених правопорушників та встановленим порядком передали співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси