В Ужгороді провели зустріч експерти-аналітики прикордонних відомств України та Словацької Республіки

НАЗАД
26 квiтня 2017 12:17

На виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами та в рамках розвитку двостороннього співробітництва 25-26 квітня в м. Ужгород відбулась робоча зустріч експертів прикордонних відомств України та Словацької Республіки

На виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами та в рамках розвитку двостороннього співробітництва 25-26 квітня в м. Ужгород відбулась робоча зустріч експертів прикордонних відомств України та Словацької Республіки з проведення спільної оцінки загроз прикордонній безпеці на українсько-словацькому державному кордоні.

В ході зустрічі аналітики правоохоронних відомств України та Словацької Республіки відзначили, що ситуація на спільному кордоні залишається контрольованою і сторони вживають відповідних заходів щодо протидії сучасним загрозам. Зокрема експертами констатовано, що основними загрозами залишаються нелегальна міграція та незаконне переміщення товарів, перш за все сигарет.

На сьогодні досвід співпраці українських та словацьких аналітиків має багаторічну історію і завдяки такому плідному співробітництву забезпечується своєчасний і якісний обмін інформацією та спільна оцінка загроз в інтересах охорони державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси