В Польщі відбувся семінар з аналізу ризиків в сфері боротьби з тероризмом

НАЗАД
09 грудня 2016 11:52

В польському місті Варшава протягом 8-9 грудня співробітники Державної прикордонної служби України взяли участь в практичному дводенному семінарі з аналізу ризиків в сфері боротьби з тероризмом. Він проводився в штаб квартирі Європейської агенції прикордо

В польському місті Варшава протягом 8-9 грудня співробітники Державної прикордонної служби України взяли участь в практичному дводенному семінарі з аналізу ризиків в сфері боротьби з тероризмом. Він проводився в штаб квартирі Європейської агенції прикордонної та берегової охорони відбулася (FRONTEX).

Захід відбувався в рамках регіональної  мережі країн Східного партнерства (Україна, Республіка Молдова, Грузія, Республіка Білорусь, Азербайджан, Вірменія) і став логічним продовженням щорічної підсумкової конференції підрозділів аналізу ризиків мережі країн Східного партнерства, яка відбулася 7 грудня.

Під час дискусій та практичних занять учасники регіонального семінару були ознайомлені з досвідом країн Європейського Союзу з питань профілювання ризиків в сфері боротьби з тероризмом.

Особлива увага приділялася обговоренню можливостей аналізу ризиків з урахуванням  національних систем у боротьбі з міжнародним тероризмом та протидії організованій злочинності.

Знаково, що в цьому міжнародному форумі взяли участь представники національних спецслужб, практика та досвід яких визнані найбільш ефективним механізмом у формуванні актуальних індикаторів ризиків для упередженого реагування на можливі прояви загрози тероризму.

Наприкінці заходу  відбулася пленарна сесія з обміну досвідом між двома регіональними мережами аналізу ризиків країн Східного партнерства та Західних Балкан під загальною координацією експертів FRONTEX.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси