В Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні морської охорони побували колеги з Румунії

НАЗАД
14 вересня 2017 12:57

Протягом 12-13 вересня делегація від Центру підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії ознайомлювалась з навчально-методичною базою та вивчала сучасні форми і методи підготовки фахівців морського профілю у Держприкордо

Протягом 12-13 вересня делегація від Центру підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії ознайомлювалась з навчально-методичною базою та вивчала сучасні форми і методи підготовки фахівців морського профілю у Держприкордонслужбі України.

Зокрема, румунські фахівці були присутніми на занятті з розпізнавання засобів навігаційного обладнання на річках, на тренінгах з тактичної медицини та безпечного використання спецзасобів, проведення обшуку правопорушників та конвоювання. 

Окрім цього, сторони обговорювали сучасні методи викладання професійної підготовки морських спеціалістів та використання навчально-матеріальної бази в рамках реалізації навчальних програм. 

По завершенню візиту сторони обговорили питання подальшого співробітництва у навчальній сфері, адже План співпраці між Ізмаїльським навчально-тренувальним загоном морської охорони Державної прикордонної служби України та Центром підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії на 2017 рік практично виконано.

Керівник румунського навчального закладу високо оцінив навчально-матеріальну базу та рівень підготовки викладацького складу альма-матер морських прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси