В Донецькій області прикордонники затримали чоловіка, який причетний до діяльності НЗФ

НАЗАД
27 липня 2016 10:10

В Донецькій області у ході спільних заходів співробітників Держприкордонслужби та Нацполіції був затриманий чоловік, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань

В Донецькій області у ході спільних заходів співробітників Держприкордонслужби та Нацполіції був затриманий чоловік, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Інформацію про нього отримали оперативні співробітники прикордонного відомства, здійснюючи заходи з протидії діяльності диверсійних груп противника, в тому числі по вербуванню місцевого населення.

У ході проведення перевірочних заходів з’ясувалося, що даний громадянин в період з квітня по липень 2014 року приймав участь в заворушеннях в Слав’янську та ніс службу на блокпостах незаконних збройних формувань в центрі міста.

Наразі затриманого передали представникам Національної поліції в Донецькій області та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.260 КК України (Створення непередбачених законом воєнізованих збройних формувань).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси