В «Борисполі» та «Жулянах» прикордонники оформили команди хокеїстів Австрії, Польщі, Казахстану та Угорщини

НАЗАД
21 квiтня 2017 09:32

Учора протягом дня в пунктах пропуску «Бориспіль» та «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби провели прикордонний контроль збірних хокейних команд Австрії, Польщі, Казахстану та Угорщини.

Завтра в Києві розпочнеться спортивне свято - чемпіонату світу з хокею. Як уже повідомлялося, окрім України в іграх Першого дивізіону групи «А» участь візьмуть ще 5 збірних команд. 

Прикордонники вже оформили збірну команду Південної Кореї, яка першою прибула на чемпіонат світу з хокею в Україну 18 квітня.

А учора протягом дня  в пунктах пропуску  «Бориспіль» та «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби провели прикордонний контроль збірних хокейних команд Австрії, Польщі, Казахстану та Угорщини.

Всього було пропущено у спрощеному порядку 184 членів команд та обслуговуючого персоналу, які прибули в столицю для участі у чемпіонаті. Разом з командами прибули уповноважені представники Міжнародної федерації хокею і її партнери та інші акредитовані особи. Крім того, також прибувають і уболівальники.

Особлива увага з боку співробітників Держприкордонслужби  під час прибуття учасників чемпіонату приділяється безпековій складовій та підтриманню правопорядку в пунктах пропуску, а процедури прикордонного та митного контролю для гостей і учасників чемпіонату здійснються в пріоритетному порядку.

Варто зазначити, що основним напрямком прибуття на чемпіонат є авіаційний, тому в аеропортах пропуск учасників і глядачів чемпіонату здійснюється на пріоритетній основі, на окремих коридорах, біля трапу літаків та під час їх руху. Також в автомобільних пунктах пропуску оформлення відбуваються на окремих смугах руху. При цьому активно застосовуються системи попередньої обробки інформації про учасників, за технологічними принципами, що використовувалися під час масштабних міжнародних заходів «Євро-2012» та інших спортивних фіналів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси