В «Борисполі» прикордонники виявили 5 іноземців з підробленими документами та яких розшукував Інтерпол

НАЗАД
09 грудня 2016 11:13

Учора прикордонники в аеропорту «Бориспіль» не пропустили двох громадян Ізраїлю, які намагались перетнути державний кордон з підробленими документами.

Учора прикордонники в аеропорту «Бориспіль» не пропустили двох громадян Ізраїлю, які намагались перетнути державний кордон з підробленими документами.

Під час оформлення пасажирів рейсу «Тбілісі – Київ» співробітники Держприкордонслужби виявили ознаки підробки в паспортних документах, а саме замінені фотографії. За даними фактами виявлених правопорушень прикордонники проінформували представників Національної поліції.  Громадян не пропустили через кордон та повернули зворотнім рейсом.

Ще одного порушника, громадянина Іраку, який прямував транзитним рейсом  до Великобританії з чужим паспортом, прикордонники зупинили під час перевірки документів. У іноземця прикордонники виявили чужий паспортний документ громадянина Греції. Його також не пропущено через кордон.

Крім того, вчора прикордонники виявили в аеропорту двох громадян Туреччини, які розшукувались Інтерполом. Один із  турків мав намір потрапити до України, а інший прямував  на рейс до Стамбулу. Під час оформлення виявилось, що ці громадяни розшукуються правоохоронними органами Німеччини. Порушників прикордонники затримали та передали представникам Національної поліції.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси