В Адміністрації Держприкордонслужби з нагоди Дня захисника України відзначили кращих військовослужбовців

НАЗАД
17 жовтня 2017 17:28

Сьогодні в Адміністрації Держприкордонслужби відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня захисника України.

Сьогодні в Адміністрації Держприкордонслужби відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня захисника України.

Перш за все учасники заходу вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання. На жаль, російська агресія забрала життя 69 охоронців кордону.

Як зазначалося на зібранні, прикордонники продовжують виконувати завдання із забезпечення національної безпеки України на лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей. Всього в бойових діях в зоні проведення АТО на сході України взяли участь понад 16 тисяч прикордонників.

Варто зазначити, що 22 прикордонникам,  які виявили високі професійні, ділові та моральні якості під час виконання військового обов'язку та досягли високих показників у службовій діяльності,  відповідно до оновленого Положення про проходження громадянами України військової служби в Державній прикордонній службі України, правами Голови Державної прикордонної служби України було присвоєно чергове військове звання, яке на один ступінь вище від звання, передбаченого за займаною посадою.

Також варто додати, що нагороди та відзнаки з нагоди Дня захисника України отримали 1386 прикордонників, а саме – 10 прикордонників отримали державні нагороди, 948 – отримали відзнаки Президента України, 9 – Верховної ради України, 6 – Кабінету міністрів України, 15 – Міністерства внутрішніх справ України, 15 – Міністерства оборони України та 383 – Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси