Узбек та українець їхали в Україну іномарками з підробленими документами та номерами

НАЗАД
29 серпня 2016 11:28

Два автомобілі затримали у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби минулої доби спільно з працівниками фіскальної служби.

Два автомобілі затримали у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби  минулої доби спільно з працівниками фіскальної служби.

У пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники спинили автомобіль, яким їхав із Росії громадянин Узбекистану. Під час заходів контролю прикордонники Харківського загону встановили, що доручення на право керування автомобілем «Мерседес» литовської реєстрації є фіктивним. До Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Громадянина Узбекистану та автомобіль передано правоохоронцям.

А в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону затримали автомобіль «Сааб»  української реєстрації. З’ясувалося, що водій – громадянин України, не виїжджав з України на цій автівці, однак повертався вже з українськими номерами. Громадянина з автомобілем також передано співробітникам Нацполіції. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси