Українські прикордонники у взаємодії з польськими колегами спільно здійснюють заходи безпеки на кордоні під час Світових днів молоді

НАЗАД
27 липня 2016 10:38

Державна прикордонна служба докладає максимум зусиль задля покращення оформлення подорожуючих при перетині кордону України з Польщею в пунктах пропуску під час Світових днів молоді, які проводяться у період з 26 по 31 липня в польському місті Краків

Державна прикордонна служба докладає максимум зусиль задля  покращення оформлення подорожуючих при перетині кордону України з Польщею в пунктах пропуску під час Світових днів молоді, які проводяться у період з 26 по 31 липня в польському місті Краків.

З метою покращення обслуговування громадян, які прямують  на цей захід в автомобільних пунктах пропуску створені окремі смуги руху для автомобілів та автобусів,  налагоджена співпраця консультаційних пунктів, які діють вразі виникнення нестандартних ситуацій, оперативно відбувається й інформування українськими прикордонниками суміжної сторони щодо організованих груп паломників. Загалом співробітники Держприкордонслужби вже оформили понад 1500 учасників Світових днів молоді. Переважна більшість паломників є громадянами України, однак серед них також є і громадяни Польщі, Канади, Хорватії, Франції, Німеччини.

В той же час, Держприкордонслужбою України у взаємодії із Прикордонною вартою Республіки Польща та взаємодіючими органами проводяться посилені заходи безпеки з метою протидії незаконному переміщенню через українсько-польський кордон зброї, боєприпасів, засобів терору, наркотичних засобів, а також виявлення причетних до терористичної діяльності осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси