Українок у скруті громадянин Туреччини підбивав на заробітки в закордонні борделі

НАЗАД
02 листопада 2019 10:08

Робота в Євросоюзі, високий заробіток, хороші умови... такими обіцянками громадянин Туреччини спокушав молодих українок на виїзд за кордон. Тих, хто погодився, чекала «кар‘єра» повії.

Оперативні підрозділи Держприкордонслужби з’ясували, що 45річний громадянин Туреччини знаходив дівчат та жінок, які перебували в складному матеріальному становищі. Через соціальні мережі він переконував їх на працевлаштування в сексіндустрію в одній з країн Західної Європи. 

Вербувальника затримали у районі операції Об'єднаних сил. Його зупинили на одному з блокпостів співробітники оперативних підрозділів Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ у взаємодії зі співробітниками УБЗПТЛ та слідчими СУ ГУ НП в Донецькій області. Іноземець після пошуку нових жертв повертався з м. Маріуполь. Він саме перевозив двох громадянок України, яких збирався вивезти за кордон для їх подальшої сексуальної експлуатації в країнах Європейського Союзу. 

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 149 КК України  (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини), в рамках якого правоохоронці задокументували декілька фактів вербування громадянок України.

Іноземцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, слідство триває.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси