УВАГА! Конкурс дитячого малюнка на тему «Я у безпеці з МВС»

НАЗАД
30 листопада 2022 08:53

До дня Св. Миколая Міністерство внутрішніх справ України оголошує конкурс дитячого малюнка на тему «Я у безпеці з МВС», який проходитиме з 1 по 19 грудня. Учасниками конкурсу є діти віком до 14 років включно.

Детальні умови проведення конкурсу розміщено на Порталі МВС.

Ми не просто віримо, що діти – наше майбутнє, а щодня доводимо це нашою боротьбою. Нині ми відстоюємо спільну справу — добробут наших дітей. І боремося не лише за тих, хто живе зараз, а й за майбутні покоління.

Кожен учасник може надіслати на розгляд одну роботу, яка не повертається. Кількість робіт від одного учасника не обмежено. Малюнок має бути виконаний власноруч, без допомоги інших осіб. Колективні роботи не розглядаються.

На титульній стороні малюнку в правому нижньому кутку необхідно вказати українською мовою друкованими літерами: ім’я та прізвище автора, його вік, населений пункт, назву малюнка.

На зворотному боці роботи слід вказати контактний телефон одного з батьків, (за наявності) ПІБ викладача (керівника гуртка тощо), навчальний заклад.

З 1 до 15 грудня триватиме отримання робіт від учасників, 16 – 18 грудня визначатимуть авторів кращих робіт, а 19 грудня відбудеться нагородження переможців конкурсу.

Оцінка робіт здійснюється за такими критеріями: тематична відповідність, творчий підхід, оригінальне рішення в розкритті теми конкурсу.

Автори десяти кращих робіт отримають від МВС України подарунки.

Беручи участь у конкурсі, його учасники погоджуються, що в разі виграшу їхні імена та малюнки можуть бути оприлюднені та використані МВС на офіційному сайті міністерства, соціальних мережах, а також у ЗМІ. Таке використання є безплатним і жодним чином не відшкодовується.

Надіслати роботу на конкурс можна на електронну адресу: [email protected]

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси