У вищому навчальному закладі Держприкордонслужби відбувся День відкритих дверей

НАЗАД
11 листопада 2017 15:07

Учора Національна академія Держприкордонслужби гостинно відчинила двері для всіх бажаючих ознайомитися із специфікою навчання, особисто розпитати про всі аспекти, умови та вимоги до навчання.

Учора, 11 листопада 2017 року, Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького гостинно відчинила двері для всіх бажаючих ознайомитися із специфікою навчання у прикордонному відомстві, особисто розпитати про всі аспекти, умови та вимоги до навчання.

На зустріч з потенційними абітурієнтами прийшли ректор навчального закладу, начальники факультетів та кафедр, а також склад приймальної комісії. 

Презентацію для майбутніх абітурієнтів, які прибули з різних куточків України, розпочав керівник єдиного в Україні вищого навчального закладу Держприкордонслужби доктор технічних наук, професор, генерал-майор Олег Шинкарук. Він розповів про історію становлення та розвитку Національної академії, її діяльність, про нові освітні спеціальності закладу, професійні програми, умови навчання та стажування на державному кордоні України, про участь працівників академії у міжнародних науково-практичних конференціях та багато іншого. Також наголосив, що якісну військову освіту за європейськими стандартами можна отримати саме в Національній академії.

Ректор зосередив увагу на перевагах освітньої діяльності академії, розкрив особливості та перспективи, які відкриваються перед випускниками прикордонного закладу, адже багаторічний досвід засвідчує, що випускники-прикордонники завжди мають гідне працевлаштування і відповідне грошове забезпечення.

У цей день юнакам та дівчатам розповіли про умови вступу до Національної академії та про особливості зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році. Відвідувачам закладу було продемонстровано ряд навчальних фільмів про академію, а також слайд-презентацію, що розкривала основні напрями діяльності прикордонного закладу.

Крім того, гості дізналися про сучасну матеріально-технічну базу та соціально-побутову інфраструктуру академії, її науково-педагогічний потенціал та переваги курсантського життя. Зокрема, усі ознайомилися із місцями проживання та побутом курсантів-прикордонників, оглянули виставку автомобільної та спеціальної техніки, приладів та озброєння кафедр. Незабутнє враження на хлопців та дівчат склали показові виступи курсантів щодо елементів затримання порушника державного кордону та виступ театралізованого плац-параду.

Залишаючи стіни прикордонного відомства, юнаки та дівчата не приховували свого задоволення від заходу, а також бажання у недалекому майбутньому вступити до лав Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси