У результаті взаємодії з румунськими колегами прикордонники затримали 4 порушників у гідрокостюмах

НАЗАД
23 листопада 2016 12:57

Співробітники Держприкордонслужби разом із взаємодіючими підрозділами, в тому числі суміжних країн, проводять активну роботу щодо протидії контрабандній діяльності на державному кордоні, зокрема припиненню переміщенню тютюнових виробів.

Співробітники Держприкордонслужби разом із взаємодіючими підрозділами, в тому числі суміжних країн, проводять активну роботу щодо  протидії контрабандній діяльності на державному кордоні, зокрема припиненню переміщенню тютюнових виробів.

Так, учора прикордонники Мукачівського загону спільно з румунськими правоохоронцями запобігли двом спробам незаконного переправлення через кордон товарів. Їх через кордон мали намір переправити наші співвітчизники, які були вдягнені у гідрокостюми, адже їм необхідно було подолати річку.

В рамках взаємодії прикордонний наряд відділу «Тячів» отримав від румунських колег інформацію про осіб, які направлялись у бік кордону. Під час проведення спільних пошукових заходів співробітники Держприкордонслужби  затримали поблизу річки Тиса двох громадян України в гідрокостюмах. Як з’ясувалося згодом, загалом порушники переправляли на румунську сторону 4 пакунки з сигаретами.

Ще двох осіб, які також були вдягнені в гідрокостюми та, скоріш за все, готувалися переправити до Румунії товари, затримали прикордонники відділу «Великий Бичків» під час патрулювання річкової ділянки. Щоб зупинити порушників, прикордонники змушені були здійснити попереджувальний постріл. Негайно про можливу контрабандну діяльність українські прикордонники повідомили своїх румунських колег. На затриманих склали адміністративні документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси